Babzsákról 5 mondatban……  • A babzsákfotelt imádni fogja a cicád. Dagasztható, el lehet benne süllyedni, alá lehet bújni. Sőt, mivel sok babzsák nem feszes, az anyag kaparászása sem annyira csábító, mint a fotel oldaláé.
  • A babzsák fotel romantikus. Mivel mindenki ösztönösebben a legkényelmesebben helyezkedik el benne, az emberek lazábbak és oldottabbak, mintha egy kanapéra kellene ülniük. Áthívnád a kedvesed? Szerezz be két babzsákot! Biztos, hogy közelebb húzódik majd hozzád, mintha mondjuk az ágy szélén ücsörögnétek!
  • A babzsák fotel teret enged a kreativitásnak. Gyűrheted, formázhatod, áthelyezheted, lecserélheted a huzatát. Izgalmasabbá és inspirálóbbá teheted vele a szobádat.
  • A babzsákok összehozzák a társaságot. Legyen az akár néhány kockapuff a kisasztal körül, vagy egy csomó hatalmas kerti babzsákfotel a diófa alatt, biztos, hogy szokatlan ülőhelyet biztosítasz velük a vendégeidnek. A fészkelődés, helyezkedés sok vidám pillanatot szül majd, ilyen körülmények között lehetetlen nem jókedvűnek és lazának lenni!
  • A babzsák fotelek az idősebbeknek is ideálisak. A babzsákok követik a test formáját, így a nagymamád és nagypapád hátát is kényelmesen megtámasztják. Ha keményebb, vastagabb, kevésbé rugalmas huzatot választasz, könnyen fel is lehet állni belőlük, mert kiszálláskor megőrzik a formájukat és rájuk lehet támaszkodni.

20160726_140450

Babzsákválasztékunkat itt azonnal megtekintheted!

 

 

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.