Tapétadivat és lakberendezés napjainkban


Az álomotthon megteremtése során számtalan modern és klasszikus lehetőségünk adódik, hiszen az aktuális divattrendek magukba foglalják a letisztult, elegáns és korszerű, látványos stílust egyaránt.

A harmonikus és egységes enteriőr megteremtésében kiemelkedő szerepet játszanak a falak és azok dekorálása, mivel összefüggő, nagy felületen jelenítenek meg színeket, mintákat, ezzel egy adott hangulatot teremtve, amelyhez az egyik legnépszerűbb és igen rég óta alkalmazott megoldás a tapéta.

A mai tapétadivatnak csupán a képzeletünk szabhat határt és az egyes lakberendezési stílusokhoz megannyi variáció közül válogathatunk ízlésünknek megfelelően:

  • Anyagtípusok: A széles piaci kínálatban számos anyagtípus megtalálható, például papír, textil, műanyag tapéták
  • Számtalan szín- és mintavariáció: élénk, pasztellszínek, átmenetek, virágmotívumok, geometriai motívumok, történelmi stílusok motívumai, stb.
  • Divatstílusok: klasszikus és elegáns, letisztult minimalista, retro, romantikus, pop-art, modern, stb.

A mai modern lakberendezési irányzatok és tapétadivat lehetővé teszik, hogy ízlésünk szerint letisztult vagy eklektikusan kialakított életteret teremtsünk, hiszen egy-egy stílus kellemesen megférhet egymás mellett.

Tekintse meg széles tapétaválasztékunkat és válogasson igényeinek megfelelően, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.