Szállítási és szolgáltatási díjak:

Szolgáltatási díjak

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy vásárlóink igényeit mindig szem előtt tartva, az online vásárlás Önnek a legáttekinthetőbb és legegyszerűbb legyen!

Kollégáink ezért teljeskörű tájékoztatást és segítséget nyújtanak Önnek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Tel.: 30/454-9921, www.info@otthonelegancia.hu

Az alábbi árak az Áfá-t tartalmazzák.

  • Beszegés, ráncolószalag rávarrása : 300 Ft/ fm + ráncolószalag ára

A függöny méretre szabása nálunk Ingyenes Szolgáltatatás !

Különböző formájú drapériák szabása, varrása : a fenti folyóméter varrásdíj alapján + szükséges mennyiségű ráncolószalag és dekorpánt ára.

Egyedi, különleges fazonú textilek, függönyök varrása pl.: feszített drapériák, bélelt drapériák, függöny anyagából varrt elkötők, egyedi fazonú raffrolók (római rolók) varrására kérje egyedi árajánlatunkat.

Teljeskörű szolgáltatásunk keretében igény esetén kimegyünk a helyszínre, ahol az előzetes egyeztetés során kiválogatott függöny mintasálakat az ablakokhoz próbálunk.

Mivel a fényviszonyok minden helyszínen eltérőek így a megfelelő anyagok kiválasztása az adott házban vagy lakásban a legtökéletesebb.

Az Ön igényei és a helyszíni adottságok alapján Megtervezzük és Kivitelezzük karnisait, függönyeit, majd elkészítjük részletes árajánlatunkat ügyfeleink részére.

Szállítási díjak

  • Személyes átvétel szaküzletünkben: 0 Ft
  • Házhozszállítás utánvéttel : 1.890 Ft
  • Személyes átvétel(utánvét):Csomagautomata,PostaPont,Mol kút,Coop üzlet: 1.790 Ft
  • Előre utalással : 1.490 Ft